شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

چه‌کسی جانشین آمانو می‌شود؟

دیپلمات‌های آگاه از تصمیم مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای کناره‌گیری زودتر از موعد از این مسئولیت خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۲۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 18
کد خبر: ۱۶۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیپلمات‌های آگاه و مطلع اعلام کردند: یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قصد دارد در ماه مارس سال آینده زودتر از موعد از این سمت کناره‌گیری کند. علت استعفای آمانو یک بیماری اعلام‌نشده است که موجب ضعف وی طی یک سال گذشته شده است.

 

بر اساس این گزارش، آمانو دیپلمات 72ساله ژاپنی در سال 2017 میلادی برای سومین دوره چهارساله تا نوامبر 2021 میلادی به‌عنوان مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتخاب شده است.

 

به گزارش نیویورک‌تایمز، استعفای آمانو می‌تواند سؤالات و ابهامات زیادی را درباره آینده مسئولیت‌های آژانس به‌وجود آورد، هرچند تعداد کمی از تحلیلگران و کارشناسان سیاسی بر این باورند که کناره‌گیری آمانو تغییر بزرگ و مهمی را در فعالیت‌های آژانس در مدیریت برنامه هسته‌ای ایران و سایر مسائل حساس ایجاد خواهد کرد. آمانو بارها بر این مسئله تأکید کرده است که فعالیت آژانس فنی است تا اینکه سیاسی باشد.

 

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی باید تا مارس آینده یک جانشین را برای آمانو انتخاب کند. فرد انتخاب‌شده باید از سوی کنفرانس عمومی و کلی آژانس مورد پذیرش واقع گردد و نشست مجمع عمومی آژانس قرار است سپتامبر برگزار شود.

 

2 نامزد جدی برای جانشینی آمانو عبارتند از «رافائل گروسی» نماینده آرژانتین در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و «کورنل فروتا» اهل رومانی که مذاکره‌کننده ارشد آژانس و مدیر دفتر آمانو به‌شمار می‌رود.

 

وضعیت سلامتی آمانو از سپتامبر گذشته که وی برای درمان پزشکی به خارج اتریش سفر کرده است، نگران‌کننده بوده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده